top of page
advancedhydratingmask.jpg

Legend Age Advanced Hydrating Mask

En näringsgivande fuktbomb för din hy!

Denna mask är en av våra bästsäljare, av en anledning. Detta passar alla hudtyper och efter användning känns det som om du precis har besökt skönhetssalongen! Passar perfekt när huden kan känns lite trött eller känslig eller närsomhelst egentligen. 

Aktiva ingredienser:

Mångfald av HYALURONSYRA - fem sorters hyaluronsyra appliceras för att behandla olika hudlager med makromolekyler som behåller hudens fukt, mellanmolekyler som mjukgör huden och minimolekyler som tränger in för att tillföra näringsämnen.

 

APHANONTHECE SACRUM - detta speciella växtextrakt som har sitt ursprung i Japan, växer vid bergens källvatten, och har en stark förmåga att absorbera vatten likt ett vattenlåsmembran. Denna ingrediens mjukgör och återfuktar torr hy.

 

En myriad av sällsynta växtextrakt - ALOE BARBADENSIS BLAD, SOPHORA FLAVESCENS ROT, LYCIUM BARBARUM FRUKT, ENCHINACEA PURPUREA, DENDROBIUM NOBILE, för att nämna några. Verkar tillsammans för att lugna, reparera och ge äterfuktning. En stor mängd av anti-inflamatorer och anti-oxidanter.

Innehåller olika probiotika och en nedbrytbar cellulosa mask - förbättrar upptaget av näringsämnen i aktiva ingredienser.

Användning

1. Efter ansiktsrengöring, applicera masken försiktigt på ansiktet; den mjuka sidan mot dig.

2. Ta bort den övre lagret av mesh, släta ut masken och låt masken verka på ansiktet i 15-20 minuter;

3. Ta bort masken och massera försiktigt ansiktet för att absorbera den återstående essensen.

Innehåll: 7x28ml

image_1626055100_2_edited.jpg
2-2.jpg
2-1.jpg
bottom of page