top of page
EmulsionSprayHeader1.jpg

Legend Age Emulsion Serum

Serum och uppfräschande ansiktsspray i ett! 

Detta serum har ett unik spray-munstycke som möjliggör att den kan användas som ansiktsvatten, essence och serum på ett och samma gång! Perfekt att ha med i väskan för att fräscha upp ansiktet genom dagen eller som närande serum på kvällen. 

Aktiva ingredienser:

GLACIALT GLYKOPROTEIN - även kallat Pseudoalteromonas Ferment Extract. Det skyddar huden från hårda tillstånd som kallt väder eller torr luft låser in fukt i huden.

SACKARIDISOMERAT - även känd som en moisture magnet, extraherad från av rörsocker, vilket med hjälp av keratin i huden hjälper att bibehålla en hälsosam fuktighetsnivå för hyn.

SWIFTLET NEST EXTRACT - håller kvar vatten i huden, återfuktar och förbättrar dess elasticitet.

 

EN MYRIAD AV VÄXTEXTRAKT - Gentiana Scabra rot, Glycyrrhiza Uralensis (lakrits) rot, Portulaca Oleracea, Artemisia Annua, Cnidium Monnieri Fruit, Sophora Angustifolia rot, som lugnar och vårdar huden. Hemligheten bakom vår Emulsion serum.

Användning

1.Spraya på avstånd. Före användning skaka den upp och ner, blunda, tryck några gånger snabbt och kraftigt i 45 graders vinkel på ett avstånd av ca 20-30cm från ansiktet, spraya i en cirkel uppifrån och ned.

2. Emulsion serum. Tryck ut produkten på ca 2-3 cm avstånd från handryggen. Applicera sedan produkten på ansiktet med lätta rörelser tills allt är absorberat.

3. För både morgon- och kvällsbruk. Går att användas före- och efter smink.

Netto volymn: 20ml/100ml

EmulsionSpraybottom1_edited.jpg
bottom of page